prim.dr.sc. Jadranko Šegregur, dr.med.,  spec. ginekologije i opstetricije, subspec. fetalne medicine i opstetricije
Odjel za ginekologiju i porodništvo

Voditelj Odjela

Rođen 1958. godine u Križnici. Završio opću gimnaziju 1977. godine i medicinski fakultet 1982. godine u Rijeci, a specijalistički ispit iz ginekologije i opstetricije 1991. godine u Zagrebu. Završio poslijediplomske studije: Perinatologija i neonatologija, UZV dojke, UZV u kliničkoj medicini – ginekološki smjer i Humana reprodukcija i ginekološka endokrinologija, tečaj Ginekološka kirurgija i endoskopija. Objavio više od 20 znanstvenih radova u indeksiranim domaćim i stranim časopisima. Specijalista uže specijalnosti – Fetalna medicina i opstetricija, primarius, magistar znanosti – biomedicina i zdravstvo, doktor znanosti – prirodne znanosti, biologija: genetika, evolucija i filogenija.
Liječnički staž završio 1983. godine u Medicinskom centru Virovitica, dvogodišnji staž u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Domu zdravlja Pitomača. Funkciju voditelja Odjela za ginekologiju i opstetriciju, Opće bolnice Virovitica obnaša 1992.-2002. godine te od 2014. godine, bio pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor.
Od Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora primio 1999. godine „Zahvalnicu za uspješnu dugogodišnju znanstvenu i stručnu djelatnost na polju zaštite materinstva u Republici Hrvatskoj“.